FAQ: verzending & levertijdenVERZENDING & LEVERTIJDEN NEDERLAND

Mijn zending (NEDERLAND) is er nog niet, wanneer komt deze?
Voor orders binnen Nederland wordt pakketpost verzorgd DHL, brievenbuspakketten worden verzonden met PostNL. De gemiddelde levertijd is 2-3 werkdagen. Vertragingen kunnen voorkomen. Bijvoorbeeld door extra drukte bij de postdiensten i.v.m. het coronavirus. Het kan dus zijn dat jouw pakketje langer onderweg is.

Kan ik mijn bestelling volgen?
Via de mail ontvang je een Track & Trace code op het moment dat jouw bestelling verzendklaar is. Met de Track & Trace code kun je jouw (brievenbus)pakketje volgen. Soms kan het even duren voordat de informatie over jouw bestelling zichtbaar wordt.

Ik was niet thuis op het bezorgmoment. Waar is mijn pakketje nu?
Postbode gemist, dat kan gebeuren. Ligt jouw bestelling klaar op een afhaalpunt? Dan ontvang je hierover een mailtje met de details van jouw zending en informatie over de afhaallocatie.VERZENDING & LEVERTIJDEN BELGIË

Mijn zending (BELGIË) is er nog niet, wanneer komt deze?
Pakketpost naar België wordt verzorgd door PostNL. 
De gemiddelde levertijd is 2-3 werkdagen. Vertragingen kunnen voorkomen. Bijvoorbeeld door extra drukte bij de postdiensten i.v.m. het coronavirus. Het kan dus zijn dat jouw pakketje langer onderweg is.


Kan ik mijn bestelling naar België volgen?
Via de mail ontvang je een Track & Trace code op het moment dat jouw bestelling verzendklaar is. Met de Track & Trace code kun je jouw (brievenbus)pakketje volgen. Soms kan het even duren voordat de informatie over jouw bestelling zichtbaar wordt.

Ik was niet thuis op het bezorgmoment. Waar is mijn pakketje nu?
Net de postbezorger gemist, dat zul je altijd zien. 
Ligt jouw bestelling klaar op een afhaalpunt? Dan ontvang je hierover een mailtje met de details van jouw zending en informatie over de afhaallocatie. VERZENDING & LEVERTIJDEN BUITEN NEDERLAND EN BELGIË


Ik woon niet in Nederland of België, kan ik dan wel een bestelling plaatsen?
Wij zijn druk bezig deze optie mogelijk te maken. Woon je in het buitenland en wil je iets bestellen? Stuur dan even een mailtje naar info@liefhebberen.nl.TARIEVEN

Welke verzendtarieven gelden er?
Voor bestellingen binnen Nederland gelden er twee tarieven:

  • Brievenbuspakket NL € 3,95
  • Pakketpost NL € 5,95

Sinds 1 januari 2020 mag er alleen nog maar papier via de post verstuurd worden naar het buitenland. Dit betekent dat alle bestellingen met een buitenlandse bestemming pakketpost worden. Voor pakketpost naar België geldt het volgende tarief:

  • Pakketpost BE € 6,95


 

© 2017 - 2024 Studio Liefhebberen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel