Graag ontwerp ik voor jou een gepersonaliseerde stempel. Naast stempels ontwerp ik ook houten kisten, geboortekaartjes en andere producten op hout voor je. 


ONTWERP

  • Geef je wensen voor een gepersonaliseerde stempel aan in de webshop. Onder het kopje STEMPEL OP MAAT vind je allerlei stempels in verschillende thema's die je kunt personaliseren. Per product vind je een aantal keuzemogelijkheden voor het ontwerp en het lettertype. Deze keuzes zijn genummerd, zodat je alleen maar de gewenste nummertjes hoeft door te geven.
  • Je kunt nadat je bestelt hebt ook een eigen logo, tekening of ontwerp mailen naar info@liefhebberen.nl. De werkwijze hiervoor + de eventuele aanvullende kosten vind je in de FAQ: stempel op maat
  • Je kunt geen afbeeldingen van internet aanleveren, tenzij je schriftelijk toestemming van de auteur hiervoor gekregen hebt. 


LETTERTYPE
Je kunt via de webshop aangeven welk lettertype je zou willen gebruiken in het ontwerp. Staat het lettertype dat jij graag wilt er net niet tussen? Dan is het ook mogelijk zelf een lettertype aan te leveren: 

  1. Voeg als opmerking aan je bestelling toe ‘lever eigen lettertype aan’. Vergeet dit niet. Zonder deze opmerking kan het zijn dat jouw order al gemaakt wordt. Helaas kunnen we het lettertype dan niet meer voor je aanpassen.
  2. Mail het lettertype als .ttf of .otf bestand naar info@liefhebberen.nl met in het onderwerp jouw ordernummer + ‘eigen lettertype’.

Niet alle lettertypes zijn geschikt, omdat ze te dunnen lijnen kunnen bevatten. Dit overleggen we dan in een mail. 

Tip! Het is ook leuk om van je eigen handschrift een lettertype te maken. Kijk voor meer info op http://www.myscriptfont.com


DE STEMPEL
De stempel wordt gemaakt van rubber. Jouw stempel wordt bevestigd op speciaal stempelfoam. Bij het bestellen kun je kiezen op welk type houtje jij jouw stempel wilt. 


a. Knop van gelakt beukenhout (S en M) (rechts)
b. Blokje gelaserd (alle formaten) (links)


FORMAAT
In principe kunnen wij stempels in alle formaten tot maximaal A3 formaat maken. Voor stempels groter dan maat L kun je vrijblijvend een offerte opvragen. Mail jouw wensen naar info@liefhebberen.nl. 
Let op: hoe groter de stempel, hoe moeilijker het stempelen. PRIJZEN
Een gepersonaliseerde stempel is verkrijgbaar vanaf € 9,95 (Stempel gepersonaliseerd NAAM, maat S). 
Klik HIER voor de stempels in de webshop. 

 

VERPAKKING
De stempel wordt verpakt in een katoenen bewaarzakje. Indien gewenst pak ik de stempel gratis voor je in. Geef dit aan bij het invullen van jouw gegevens in het bestelproces.

 

© 2017 - 2024 Studio Liefhebberen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel