Graag ontwerp ik voor jou een stempel OP MAAT. Naast stempels ontwerp ik ook graag houten kisten, geboortekaartjes en andere producten op hout voor je. 

HET ONTWERP
Ik pas het ontwerp net zo vaak aan tot je helemaal tevreden bent! Het ontwerpen is GRATIS!*

  • Geef je wensen voor een stempel aan in de webshop door het tekstvak bij de stempel in de juiste maat in te vullen. Ik neem contact met je op over jouw verdere wensen voor het ontwerp.  
  • Je kunt nadat je bestelt hebt ook een eigen logo, schets, foto of ontwerp mailen naar info@liefhebberen.nl. Hiervan stuur ik eerst via de mail een ontwerp. Ik ontvang de bestanden het liefst zwart-wit en in de hoogste resolutie. 
  • Je kunt geen afbeeldingen van internet aanleveren, tenzij je schriftelijk toestemming van de auteur hiervoor gekregen hebt. 

Ik maak de stempel pas nadat ik via de mail een akkoord heb op het gemaakte ontwerp. Nadat ik dit akkoord heb ontvangen zijn wijzigingen en annuleringen niet meer mogelijk.

*Het omzetten van foto's naar stempels brengt in sommige gevallen een meerprijs van €10,- met zich mee. Dit kun je van te voren via de mail (info@liefhebberen.nl) overleggen. 

*Van bestaande logo's maken wij gratis een ontwerp. Voor het ontwerpen van een bedrijfslogo vragen wij een extra vergoeding, zodat je dit logo ook op jouw website en drukwerk kunt gebruiken. Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@liefhebberen.nl

LETTERTYPE
Je kunt via de mail of het bestelformulier aangeven welk lettertype je graag zou willen gebruiken in het ontwerp. Of je kunt een lettertype (.ttf) meesturen in een mail. Niet alle lettertypes zijn geschikt, omdat ze te dunnen lijnen kunnen bevatten. Dit overleggen we dan in een mail. 

Tip! Het is ook leuk om van je eigen handschrift een lettertype te maken. Kijk voor meer info op http://www.myscriptfont.com

DE STEMPEL
De stempel wordt gemaakt van rubber. Jouw stempel wordt bevestigd op speciaal stempelfoam. Bij het bestellen kun je kiezen op welk type houtje jij jouw stempel wilt. 


a. Knop van gelakt beukenhout (S en M) (rechts)
b. Blokje gelaserd (alle formaten) (links)

FORMAAT
In principe kunnen wij stempels in alle formaten tot maximaal A3 formaat maken. Voor stempels groter dan maat L kun je vrijblijvend een offerte opvragen. Mail jouw wensen naar info@liefhebberen.nl.

Let op: hoe groter de stempel, hoe moeilijker het stempelen. 

Prijzen
Een stempel OP MAAT is verkrijgbaar vanaf €8,95 (maat mini). 
Klik HIER voor de stempels in de webshop. 

Waarom wordt mijn stempel in de vorm gesneden en niet als een rechthoek? 
De stempel is zoveel mogelijk in de vorm gesneden zodat er weinig reststempel ontstaat. Zo krijg je tijdens het stempelen geen groot vierkant om je stempel. Ziet er misschien een beetje gek uit maar het stempelresultaat is veel mooier. 

VERPAKKING
De stempel wordt verpakt in een katoenen bewaarzakje. Indien gewenst pak ik de stempel gratis voor je in. Geef dit aan bij het invullen van jouw gegevens in het bestelproces.

 

© 2017 - 2021 Studio Liefhebberen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel