Algemene voorwaarden Studio Liefhebberen.

Algemeen
V.O.F Studio Liefhebberen - Marrit de Jong, gevestigd te Europalaan 50, 8442 GL Heerenveen
Via de website worden handgemaakte stempels, kaarten en toebehoren verkocht. Ook worden er grafische ontwerpen gemaakt. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen.

Producten
De stempels worden zo nauwkeurig mogelijk afgebeeld en omschreven. De afmetingen van de handgemaakte producten (in centimeters of millimeters) zijn zo precies mogelijk maar omdat het een handgemaakt product betreft, kan het geleverde product hiervan afwijken.
Alle aanpassingen in prijs en uitvoering van het product zijn voorbehouden. De aangeboden producten voldoen aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid.
Producten (foto’s van) kunnen voor reclame doeleinden gebruikt worden. Hiervoor geeft u automatisch toestemming bij het plaatsen van een bestelling van een stempel op maat.

Ontwerp
Het ontwerp blijft eigendom van Studio Liefhebberen. Tenzij er een eigen logo ingestuurd is. Studio Liefhebberen is niet verantwoordelijk voor auteursrechten op ingezonden afbeeldingen.
Nadat de klant akkoord heeft gegeven op het ontwerp, kan het ontwerp niet meer gewijzigd worden.
Het ontwerp van een stempel op maat is gratis, tenzij het om een foto of logo ontwerp gaat. De prijs van een foto ontwerp wordt via de mail vrijblijvend bepaald. Wanneer de klant een eigen logo als vector-bestand instuurt is het omzetten hiervan naar een geschikt stempelontwerp gratis. Stuurt de klant een ander bestandsformaat, dan kost het omzetten hiervan naar een geschikt stempelontwerp 3,50 Euro. Wanneer de klant een logo voor een bedrijf wil laten ontwerpen dan kost dit 15 Euro (deze tarieven gelden boven op de aanschafprijs van de stempel zelf). Wanneer u na het laten maken van een stempel geen stempels besteld worden er ontwerpkosten in rekening gebracht. Deze zijn 10 Euro per stempelontwerp.

Bestelling
Na ontvangst van een bestelling wordt deze z.s.m. in behandeling genomen nadat de betaling akkoord is. Mochten er vragen zijn naar aanleiding van de bestelling dan neemt Studio Liefhebberen contact op met de klant via de mail.

Betaling
Betaling kan met behulp van bankoverschrijving of iDEAL. Bij vooraf overmaken (bankoverschrijving) worden de producten pas verstuurd als de betaling binnen is. Ook beginnen wij pas na het ontvangen van de betaling met het maken van een stempel ontwerp. Wij sturen de klant een betalingsherinnering na 7 werkdagen vanaf de besteldatum.

Prijzen
De prijzen die aangegeven staan op de website bij de artikelen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Kortingscodes zijn nooit geldig op actieproducten en sets met actieprijzen.

Verzending
De producten worden verstuurd met PostNL en DHL. De bestelling zal worden verzonden naar het adres dat door de klant is opgegeven. Extra kosten die ontstaan door een onjuist opgegeven adres zijn voor rekening van de klant. Studio Liefhebberen kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor zoekgeraakte of beschadigde pakketten en eventuele vertragingen bij de postdiensten.

Levertijden
Voor orders binnen Nederland wordt pakketpost verzorgd DHL, brievenbuspakketten worden verzonden met PostNL. De gemiddelde levertijd is 2-3 werkdagen. Vertragingen kunnen voorkomen.
Stempels op maat worden elke dinsdag (= besteld voor maandag 12.00 uur) en vrijdag (= besteld voor donderdag 12.00 uur) verstuurd. Wel moet de betaling van een bestelling eerst akkoord zijn voordat een stempel ontworpen en gemaakt wordt (omdat de artikelen handgemaakt en soms gepersonaliseerd zijn, kan het zijn dat een bestelling niet de eerstvolgende verzenddag aan de beurt is).
Spoedbestellingen van stempels op maat zijn een mogelijkheid. Dit kan via de e-mail worden overlegd.

Retourneren en annuleren
Gepersonaliseerde producten
Op maat gemaakte, gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.
Standaard producten
Wanneer een klant niet tevreden is over een artikel uit het standaard assortiment, dan is er een optie tot retour:
- retourneren kan binnen een periode van 14 dagen, gerekend vanaf het bezorgmoment
- meld de retourzending vooraf aan via klantenservice@liefhebberen.nl, graag horen we ook de reden
- stuur het artikel in de originele verpakking en graag met zorg, voldoende gefrankeerd* naar onderstaand adres:
Studio Liefhebberen
Jan Mankeslaan 2
8442 HK Heerenveen
- retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt / beschadigd zijn kunnen wij helaas niet crediteren
- na goedkeuring van de retourzending storten wij binnen 14 dagen het bedrag (productprijs excl. verzendkosten) terug.
Let op dat het retour sturen van producten geheel voor eigen risico is.
*kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening

Ruilen
Gepersonaliseerde producten
Op maat gemaakte, gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geruild.
Standaard producten
Ruilen van standaard artikelen is mogelijk. Dat werkt als volgt:
- meld van tevoren via een mail naar klantenservice@liefhebberen.nl welk artikel je wilt ruilen, graag horen we ook de reden
- de verzendkosten worden niet vergoed, deze zijn voor rekening van de klant
- houd er rekening mee dat de verzendkosten eventueel hoger kunnen uitvallen omdat het te ruilen nieuwe artikel zwaarder / groter kan zijn
- het nieuwe artikel kan besteld worden via de website
- stuur het te ruilen artikel goed verpakt en voldoende gefrankeerd (als dit niet het geval is kunnen wij het artikel helaas niet omruilen) naar onderstaand adres:
Studio Liefhebberen
Jan Mankeslaan 2
8442 HK Heerenveen
- nadat wij het te ruilen product retour ontvangen, storten we de artikelprijs terug
Let op dat het ruilen van producten geheel voor eigen risico is. Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt / beschadigd zijn kunnen wij helaas niet crediteren

Workshop Creative Life
> Workshops kunnen niet geannuleerd worden. Mocht je verhinderd zijn dan wordt jouw bestelling deels omgezet naar shoptegoed.
Standaard stempel
- 100% shoptegoed t/m 8 maart
- 50% shoptegoed t/m 22 maart
Bij annuleren na 22 maart vervalt de regeling shoptegoed.
- Je kunt er ook voor kiezen om de stempel incl. workshop materialen te ontvangen in de week na Creative Life, zodat je hier thuis mee aan de slag kunt. Je betaalt dan nog €3,95 verzendkosten.

Stempel op maat
- Je kunt er voor kiezen om de stempel op maat alsnog te laten maken. Deze wordt dan na Creative Life verstuurd. Je betaalt dan nog €6,95 verzendkosten.
- 100% shoptegoed t/m 8 maart (dit is niet mogelijk als al is overlegd over het ontwerp)
- 50% shoptegoed t/m 22 maart (dit is niet mogelijk als al is overlegd over het ontwerp)
Bij annuleren na 22 maart vervalt de regeling shoptegoed.

Retouradres:
Studio Liefhebberen
Jan Mankeslaan 2
8442 HK Heerenveen(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2017 - 2024 Studio Liefhebberen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel