Algemene voorwaarden Studio Liefhebberen.

Algemeen
Studio Liefhebberen - Marrit de Jong, gevestigd te Burgemeester Falkenaweg 85a, 8442 LA, Heerenveen
Via de website worden handgemaakte stempels, kaarten en toebehoren verkocht. Ook worden er grafische ontwerpen gemaakt. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen.

Producten
De stempels worden zo nauwkeurig mogelijk afgebeeld en omschreven. De afmetingen van de handgemaakte producten (in centimeters) zijn zo precies mogelijk maar omdat het een handgemaakt product betreft, kan het geleverde product hiervan afwijken.
Alle aanpassingen in prijs en uitvoering van het product zijn voorbehouden. De aangeboden producten voldoen aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid.
Producten (foto’s van) kunnen voor reclame doeleinden gebruikt worden. Hiervoor geeft u automatisch toestemming bij het plaatsen van een bestelling van een stempel op maat.

Ontwerp
Het ontwerp blijft eigendom van Studio Liefhebberen. Tenzij er een eigen logo ingestuurd is. Liefhebberen is niet verantwoordelijk voor auteursrechten op ingezonden afbeeldingen.
Nadat de klant akkoord heeft gegeven op het ontwerp, kan het ontwerp niet meer gewijzigd worden.
Het ontwerp van een stempel op maat is gratis, tenzij het om een foto of logo ontwerp gaat. De prijs van een foto ontwerp wordt via de mail vrijblijvend bepaald. Wanneer de klant een eigen logo stuurt is deze gratis, wanneer de klant een logo voor een bedrijf wil laten ontwerpen dan kost dit €15,-.
Wanneer u na het laten maken van een stempel geen stempels besteld worden er ontwerpkosten in rekening gebracht. Deze zijn €10,00 per stempelontwerp.

Bestelling
Na ontvangst van een bestelling wordt deze z.s.m. in behandeling genomen nadat de betaling akkoord is.
Na het ontvangen van een bestelling van een stempel op maat neemt Studio Liefhebberen via de mail contact op met de klant waarin het ontwerp wordt overlegd.

Betaling
Betaling kan met behulp van bankoverschrijving of Ideal. Bij vooraf overmaken (bankoverschrijving) worden de producten pas verstuurd als de betaling binnen is. Ook beginnen wij pas na het ontvangen van de betaling met het maken van een stempel ontwerp. Wij sturen de klant een betalingsherinnering na 7 werkdagen vanaf de besteldatum.

Prijzen
De prijzen die aangegeven staan op de website bij de artiekelen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Verzending
De producten worden verstuurd met PostNL. De bestelling zal worden verzonden naar het adres dat door de klant is opgegeven. Extra kosten die ontstaan door een onjuist opgegeven adres zijn voor kosten van de klant. Studio Liefhebberen kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor zoekgeraakte of beschadigde pakketten en eventuele vertragingen bij de postdiensten.

Levertijden
De levertijd van artikelen bedraagt 2 a 3 werkdagen mits anders vermeld bij het artikel. De klant ontvang een verzendbevestiging wanneer de bestelling wordt verstuurd. Pakketpost wordt aangeboden door PostNL binnen 1 a 3 werkdagen na verzending.
Stempels op maat worden op maandag gemaakt en op maandag/dinsdag verstuurd. De levertijd van een stempel op maat gaat in nadat de klant akkoord heeft gegeven op het ontwerp.
Spoedbestellingen van stempels op maat zijn een mogelijkheid. Dit kan via de e-mail worden overlegd.Retourneren en annuleren
Stempels Op Maat
Op maat gemaakte artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Alle producten worden zorgvuldig en pas na het akkoord op het ontwerp gemaakt.
Overige producten
Wanneer de klant toch niet tevreden is over het bestelde product, kan het product als volgt geretourneerd worden:
- retourneren kan tot 14 dagen vanaf het bezorgmoment
- de retourmelding vooraf melden aan info@liefhebberen.nl
- stuur het artikel in de originele verpakking en graag met zorg, voldoende gefrankeerd* naar onderstaand adres  
- retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt / beschadigd kunnen wij helaas niet crediteren
- na goedkeuring van je retourzending storten wij binnen 14 dagen het bedrag terug. 
Let op dat het retour sturen van producten geheel voor eigen risico zijn. 
*kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening

Ruilen
Stempels Op Maat
Op maat gemaakte producten kunnen niet worden geruild. Zie ook hierboven bij retourneren. 
Overige producten
De klant kan de producten ruilen (behalve stempels op maat). De verzendkosten worden niet vergoed. Deze zijn voor rekening van de klant. Er moet van te voren gemeld worden via de mail welke artikelen geruild moeten worden. De artikelen dienen goed verpakt en voldoende gefrankeerd te zijn. Liefhebberen is niet verantwoordelijk voor de verpakking en verzending van het product. Mochten de nieuwe verzendkosten hoger uitvallen doordat het om te ruilen artikelen groter/zwaarder is, dan zijn deze extra kosten voor de klant.

Workshop Creative Life
> Workshops kunnen niet geannuleerd worden. Mocht je verhinderd zijn dan wordt jouw bestelling deels omgezet naar shoptegoed.
Standaard stempel
- 100% shoptegoed t/m 8 maart
- 50% shoptegoed t/m 22 maart
Bij annuleren na 22 maart vervalt de regeling shoptegoed.
- Je kunt er ook voor kiezen om de stempel incl. workshop materialen te ontvangen in de week na Creative Life, zodat je hier thuis mee aan de slag kunt. Je betaalt dan nog €3,95 verzendkosten.

Stempel op maat
- Je kunt er voor kiezen om de stempel op maat alsnog te laten maken. Deze wordt dan na Creative Life verstuurd. Je betaalt dan nog €6,95 verzendkosten.
- 100% shoptegoed t/m 8 maart (dit is niet mogelijk als al is overlegd over het ontwerp)
- 50% shoptegoed t/m 22 maart (dit is niet mogelijk als al is overlegd over het ontwerp)
Bij annuleren na 22 maart vervalt de regeling shoptegoed.

Retouradres:
Studio Liefhebberen
Burgemeester Falkenaweg 85a
84421 LA Heerenveen(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2017 - 2021 Studio Liefhebberen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel