FAQ: stempel op maat

 

 

Kan ik een stempel op maat laten maken?
Onder de categorie STEMPEL OP MAAT vind je allerlei gepersonaliseerde stempels. Ze hebben verschillende thema’s zoals onderwijs, feest, post en meer. Bij gepersonaliseerde stempels vind je per product een aantal keuzemogelijkheden voor het ontwerp en het lettertype. Deze keuzes zijn genummerd, zodat je alleen maar de gewenste nummertjes hoeft door te geven.

Kan ik een stempel van mijn logo laten maken?
Ja dit kan! Je kunt jouw logo op 2 manieren aanleveren:

  1. Je mailt een zwart-wit vectorbestand (.ai, .psd) naar info@liefhebberen.nl met in het onderwerp jouw ordernummer + ‘eigen logo’.
  2. Je mailt een tekening (zie werkwijze bij de vraag hieronder), jpg of pdf naar info@liefhebberen.nl. Dit ontwerp zet ik dan om naar een geschikt stempelontwerp. De kosten hiervoor zijn € 3,50.

Je ontvangt in principe geen ontwerp, de stempel wordt zoals het gestuurde logo. Mochten er bijzonderheden of kleine aanpassingen zijn ontvang je dit via de mail. 

Hoe kan ik een tekening aanleveren?
Wil je zelf een tekening maken en omzetten naar een gravure of stempel? Leuk! Maak de tekening met zwarte pen/stift op wit papier. Hiervan maak je een scan of een foto. Let er wel op dat je een foto bij daglicht maakt, zodat deze mooi helder en scherp is. Stuur het bestand naar info@liefhebberen.nl met in het onderwerp je ordernummer + ‘eigen tekening’.  

Welke standaard tekeningen zijn er om uit te kiezen?
Per gepersonaliseerde stempel zie je een overzicht met daarop de mogelijke ontwerpen. Het overzicht vind je bij de productfoto’s. Alle ontwerpen zijn genummerd. Je hoeft dus alleen maar het gewenste nummertje in te voeren.

Waarom kun je geen stempel maken van een afbeelding van het internet?
Vanwege de kwaliteit en de auteursrechten van afbeeldingen (zonder toestemming van de eigenaar kun je geen afbeeldingen van het internet halen). Studio Liefhebberen is niet verantwoordelijk voor auteursrechten op ingezonden afbeeldingen.

Uit welke lettertypes kan ik kiezen voor een gepersonaliseerde stempel?
Bij iedere gepersonaliseerde stempel vind je tussen de productfoto’s een afbeelding met daarop 17 verschillende lettertypes. Uit deze opties kun je een keuze maken en het bijbehorende nummer direct doorgeven bij je bestelling.

Kan ik zelf een lettertype aanleveren?
Bij gepersonaliseerde producten vind je een selectie aan lettertypes. Misschien zit jouw wens er net niet tussen. Je kunt dan via de mail zelf een lettertype aanleveren. Volg daarvoor deze stappen:

  1. Voeg als opmerking aan je bestelling toe ‘lever eigen lettertype aan’. Vergeet dit niet. Zonder deze opmerking kan het zijn dat jouw order al gemaakt wordt. Helaas kunnen we het lettertype dan niet meer voor je aanpassen.
  2. Mail het lettertype als .ttf of .otf bestand naar info@liefhebberen.nl met in het onderwerp jouw ordernummer + ‘eigen lettertype’.

Ontvang ik een ontwerp voordat de stempel wordt gemaakt?
Je ontvangt voor gepersonaliseerde stempels geen voorbeeldontwerp via de mail, zodat we extra snel kunnen verzenden. Let er daarom goed op dat je de tekst correct doorgeeft. Deze neem ik over zoals jij hebt ingevoerd. Ik zorg ervoor dat de tekst en afbeelding mooi worden opgemaakt. En mocht ik toch een vraag hebben over je bestelling? Dan neem ik natuurlijk contact met je op.

Wanneer worden gepersonaliseerde stempels verzonden?
Gepersonaliseerde stempels worden elke maandag ontworpen (= besteld voor/op zondag). De verzenddagen zijn dinsdag en donderdag. Omdat de artikelen handgemaakt en gepersonaliseerd zijn, kan het zijn dat jouw bestelling niet altijd de eerstvolgende verzenddag aan de beurt is. Ook moet altijd eerst de betaling van je bestelling akkoord zijn voordat een stempel wordt gemaakt en verzonden.  

Wat kost het laten maken van een logo stempel?
Wanneer je een eigen logo instuurt zijn er geen ontwerpkosten. Stuur je zelf een tekening (of een bestandformaat anders dan een vectorbestand) in van jouw logo, dan kost het omzetten hiervan naar een geschikt stempelontwerp € 3,50. 

Wil je een logo voor een bedrijf laten ontwerpen? Dat kan ook. Daarvoor werk ik met de bestaande afbeeldingen van Studio Liefhebberen en tekeningen die je zelf kunt insturen (lees ook: hoe kan ik een tekening aanleveren?). Het omtoveren hiervan tot een nieuw logo kost € 15,- excl. btw. Deze prijs is inclusief maximaal 5 aanpassingen; het logo is zwart-wit. Heb je andere wensen? Voor verdere opties en prijzen kun je een offerte opvragen. Deze service kan ik alleen bieden als er voldoende tijd beschikbaar is.   

Wanneer je na het laten maken van een ontwerp toch afziet van een bestelling, worden er extra ontwerp/verwerkingskosten in rekening gebracht (naast het tarief voor een nieuw logo van € 15,- excl. btw).

Waarom wordt mijn stempel in de vorm gesneden en niet als een rechthoek? 
De stempel is zoveel mogelijk in de vorm gesneden zodat er weinig reststempel ontstaat. Ziet er misschien een beetje gek uit, maar het stempelresultaat is veel mooier. Zo krijg je tijdens het stempelen namelijk geen groot kader om je stempelafdruk heen. 

© 2017 - 2024 Studio Liefhebberen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel